Kære medlem

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration.

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.

Snart kan du selv tilmelde dig hold og begivenheder og modtage information fra os på både email og SMS.

DcH Ringkøbing er en lokalforening under landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

En af grundtankerne i DcH er, at du gennme træning i lokalforeningen får en glad, lydig og veltilpasset hund, som fungerer i harmoni med sin familie. Alle hunde har gavn af at lære at omgås andre hunde, og lære de praktiske ting som hører hverdagen til.

Vi er en hundesportsforening for alle hunde, uanset om det er en blanding eller en stambogsført hund.

DcH Ringkøbing